Vi tar byggandet på allvar

Det är en konst att bygga hus. En skön konst, tycker vi som byggt allt ifrån klassiska lantvillor och prefabricerade nyckelhus till ultramodernistiska villor och offentliga byggnader. För att ett färdigt hus ska motsvara förväntningarna måste varje led i byggprocessen fungera. Det gäller såväl människor som maskiner och material. Därför är vi noggranna när vi väljer våra leverantörer. De ska dela vår syn på hur man bygger hus som klarar kraven inte bara idag utan också ett antal generationer framåt i tiden.

Från projektering till färdigt projekt

Vår styrka är närheten till kunden. Under projekten har vi en nära dialog genom hela processen och vi lägger stor vikt vid att vara lyhörda för vad kunden önskar. Vi gör ingen skillnad på uppdrag.

Oavsett om du är en privatperson som vill bygga till eller en fastighetsägare som vill bygga om har vi samma inställning: att erbjuda hållbara lösningar som bygger på nära samarbete. Det tjänar både vi och våra kunder på!

En hållbar och långsiktig byggprocess

Det som vi på Lofthammars Bygg producerar har en lång livslängd. Detta gör det extra viktigt att i mesta möjliga mån använda naturliga material och beprövade arbetsmetoder.

Material som kan återvinnas och återanvändas är en förutsättning för att vår verksamhet ska kunna betraktas som en del i det naturliga kretsloppet.

Ett personligt bygg-företag med resurser

Lofthammars Bygg bildades 1997 av Bengt Lofthammar.

Sedan dess har vi vuxit stadigt och är idag ett komplett byggföretag.

Vi kan det mesta inom bygg, oavsett om det gäller nyproduktion, renovering, om- och tillbyggnation, fönster och takbyten, kakel och klinkers. Genom erfarenhet, kompetens och resurser erbjuder vi helhetslösningar – från projektering till färdigt projekt.

Våra uppdragsgivare finns i Jönköpings län och består av såväl privatpersoner som företag, organisationer och fastighetsbolag. Vi har många återkommande kunder, ett resultat av vårt höga kvalitetstänkande i varje uppdrag.